Pilasta tuli painajainen: Nainen tunteja pikaliimattuna ovenkahvaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias Fiona Crabb joutui pilan kohteeksi saapuessaan kotiin. Fiona oli ottanut ovenkahvastaan kiinni ja sisälle päästyään huomannut, että ei saa kättään enää irrotettua kahvasta. Pilailijat olivat laittaneet pikaliimaa kahvaan, minkä vuoksi naisen käsi oli jähmettynyt siihen kiinni.

Fiona ei saanut tunteihin apua huolimatta siitä, että hän ja hänen ystävänsä olivat soittaneet hätäkeskukseen useampaan otteeseen. Hätäkeskuksen henkilökunta oli luullut asiaa pilaksi. Lopulta ambulanssi saapui paikalle, mutta hekään eivät saaneet kättä irrotettua. Fiona kertoi Metro-lehdelle heidän kokeilleen Coca-Colaa, ruokaöljyä, tiskiainetta ja kuumaa vettä, mutta mikään ei ollut auttanut.

Ovenkahva irrotettiin ovesta ja Fiona kiidätettiin sairaalaan kahva kädessään. Sairaalassa kahva saatiin lopulta irti, mutta naisen käteen jäi useita palovammoja liimasta. Toivottavasti pilailijat saivat tietää jekkunsa aiheuttamat seuraukset ja ymmärtävät olla toistamatta hauskaksi luulemaansa temppua.