Jen Selterille 45 000 euroa jokaisesta peppukuvasta

Digi Fitness · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo kuusi miljoonaa seuraajaa.

Drop it like a squat. @squatspo

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Nyt Jen on paljastanut miten suuria summia hän tienaa nettikuvillaan, joissa on yleensä pääosassa hänen täydellinen takapuolensa. Kaunotar ansaitsee nimittäin jokaisesta kuvastaan keskimäärin huimat 50.000 dollaria, eli noin 45.000 euroa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.

DONUT judge me.  #NationalDonutDay

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi