Viidakon tähtönen synnytti: ”Meiän ihana pikku poika”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Taannoin Johanna paljasti olevansa raskaana, ja tänään hänestä tuli pienen pojan äiti.

Realitytähti julkaisi Facebookissa kuvan itsestään pitämässä sylissä vastasyntynyttä perheenjäsentään.

– Tänä aamuna 9.59 meiän ihana pikku poika syntyi. kaikki meni hyvin. poika on 51cm pitkä ja painoa on 3455g. en pysty lopettaa pikku pojan ihailua. baby on nyt 5 tunnin ikäinen ja oon koko ajan vaan tuijottanut pientä murua sylissä, Johanna kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Valtavat silikonirinnat jo aiemmin hankkinut Johanna julkaisi taannoin verkossa videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä. Aika näyttää miten realitykaunotar toimii vartalossaan olevien täytteiden kanssa. Tuleva talvi on joka tapauksessa Johannalle täynnä onnellista odotusta.

Tänä aamuna 9.59 meiän ihana pikku poika syntyi ❤️ kaikki meni hyvin ❤️ poika on 51cm pitkä ja painoa on 3455g ❤️ en…

Posted by Johanna Pulkkinen on 9. kesäkuuta 2015