Hurja tappelu ruokakaupassa – äiti yllytti lastaan osallistumaan

Ohhoh! · Annika Kela

Indianassa sijatsevassa Walmart-kaupassa alkoi hurja tappelu hyllyjen välissä. Kaksi naista kävivät toistensa kimppuun ja tilanne äityi väkivaltaiseksi. Muut kaupan asiakkaat seurasivat kauhulla vierestä naisten tappelua, mutta kukaan ei tehnyt elettäkään keskeyttääkseen tappelun.

Yksi asiakkaista on kuvannut tilanteen videolle. Toinen tappelijoista oli ottanut lapsensa mukaan ostosreissulle ja hän lopulta yllytti poikaansa lyömään toista naista. Asiakkaat huusivat pienelle pojalle, ettei hänen kannatattaisi puuttua asiaan ja tunteet kuumenivat entisestään. Tämä video ei ole soveliasta katsottavaa lasten silmille.

Äiti yllytti poikaansa tappelemaan hänen kanssaan. Tilanne oli kärjistynyt niin pahaksi, ettei kukaan uskaltanut mennä naisten väliin. Metro-lehden mukaan vasta poliisien tulo rauhoitti tilanteen. Tappelusta tallentunut video hurjaa katseltavaa. Vaikuttaisi siltä, että perheenäiti aiheutti rähinällään ongelmia itselleen ja lapsilleen, sillä lastensuojeluviranomaiset eivät katsele tällaista tilannetta hyvällä.