Kissa menetti tappelussa silmän – näin omistaja yritti korjata tilanteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittimies on jakanut netissä hauskan kuvan ystävänsä kissasta, joka oli saanut uuden silmän omistajansa ansiosta. Ulkoilusta nauttiva viirusilmä oli muutama kuukausi sitten ajautunut tappeluun toisen kissan kanssa.

Sen seurauksena kissa oli menettänyt toisen silmänsä. Toivuttuvaan silmäoperaatiosta kissa alkoi taas vaellella pihapiirissä. Omistaja huomasi, että kissa yritti parhaansa mukaan totutella elämään silmäpuolena.

Eräänä päivänä omistaja päätti kohentaa kissansa ulkonäköä antamalla sille tekosilmän. Suloinen viirusilmä sai huvittavan leikkisilmän menetetyn tilalle. Metro-lehden mukaan omistaja kertoi vitsaillen, että silmän tarkoituksena oli palauttaa kissan itsevarmuus. Huumorintajuinen omistaja huomasi, että kissa tykästyi uuteen silmäänsä ja se lähti heti ulos esittelemään proteesiaan muille alueen kissoille.