Pori Jazzeilla historiallisen kovatasoinen tähtikaarti

Festarit Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuun puolivälissä suomalaisten katseet suuntautuvat jälleen Poriin ja Kirjurinluotoon, jossa Pori Jazz marssittaa tuttuun tapaansa esiintymislavalle erään kesän nimekkäimmistä artistikatraista. Tänä kesänä luvassa on historiallisen upea joukko maailmantähtiä.

Tapahtuman odotetuimpiin vieraisiin lukeutuu australialainen Kylie Minogue, joka on yksi harvoista artisteista maailmassa, jotka ovat saaneet listaykkösiä usealla eri vuosikymmenellä. Kylie esiintyy Porissa torstaina 16. heinäkuuta.

Seuraavana päivänä luvassa on hieman tuoreempi supertähti, kun lavalle nousevat Emeli Sande, Jessie J ja Paloma Faith. Lauantaina Porissa nähdään ja kuullaan historian siipien havinaa discoaikakaudelta, kun Kool And The Gang käynnistää legendaarisen hittiputkensa. Samana iltana esiintyy myös Robert Plant yhtyeineen.