Raju auto-onnettomuus videolle Hämeenkyrössä: ”Onnibussiin osui”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina auto-onnettomuudet ovat tallentuneet yhä useammin videolle, kun autoissa käytettävät kojelautakamerat ovat yleistyneet huomattavasti. Suomessa kameroita on vain harvoissa autoissa, mutta nyt eräs niistä tallensi rajun onnettomuuden Hämeenkyrössä.

Petri Mansikka-aho julkaisi Facebookissa viime yönä noin kello kahden aikaan videon, jossa Kolmostiellä Hämeenkyrön liikenneympyrän kohdalla henkilöauto lentää rajua ylinopeutta koko keskiympyrän läpi edellä ajaneen rekan kylkeä pitkin. Liikenneympyrässä on 50 kilometrin nopeusrajoitus. Mansikka-ahon mukaan häneen ei osunut, mutta auto osui Tampereelta Vaasaan matkalla olleeseeen Onnibussin linja-autoon, jossa oli parikymmentä matkustajaa.

– Nyt meni kyllä niin läheltä hämeenkyrössä että jo vähän jännitti että osuuko… takana tulevaan onnibussiin osui… ei vakavasti loukkaantuneita!

Nyt meni kyllä niin läheltä hämeenkyrössä että jo vähän jännitti että osuuko…takana tulevaan onnibussiin osui…ei vakavasti loukkaantuneita!

Posted by Petri Mansikka-aho on 9. kesäkuuta 2015