Raju nukke-esitys ihmetytti Melbournessa – jättiläinen synnytti lasten nähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joukko viihdetaiteiljoita on luonut lapsille suunnatun nukke-esityksen, jonka tarkoituksena on opettaa lapsia ihmiskehosta. Mahtipontisessa esityksessä nähdään 26,5 metrinen nukke, joka muun muassa synnyttää yleisön edessä.

Snuff Puppets -nimiset nuket esittelevät lapsille ihmisen anatomian aitiopaikalta. Jättiläisnukke hajoaa esityksen aikana osiin ja kehon eri osat ja elimet juoksentelevat esiintymislavalla esittäytyen lapsille. Splash Newsin mukaan nukke-esitys oli menestys ja monet vanhemmista olivat tyytyväisiä opetustuokioon.

Snuff Puppets -esitys tunnettaan nimellä: ”Kaikki syntyvät, kaikki itkevät, kaikki ulostavat ja kaikki kuolevat”. Nimi käytännössä kiteyttää sen, mitä esityksessä nähdään. Hurja esitys jää varmasti perheen nuorimpien mieleen, vaikkakin monen mielestä nukke-esitys on vähintäänkin karmivaa katseltavaa. Veisitkö sinä lapsesi katsomaan tätä?