Rehtori söi kuormasta – seksiä oppilaan kanssa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Median tietoisuuteen tulee aina aika ajoin tapauksia, joissa opettajat ovat olleet suhteessa alaikäisten oppilaidensa kanssa. Yläkoulun ja lukion opettajien oppilaat alkavat olemaan jo sen ikäisiä, että hormonit hyrräävät.

Valitettavan usein luokasta vastuussa olevat ovatkin päätyneet nuorten kanssa seksisuhteeseen. Uusimmassa tapauksessa Teesside Crown Court -oikeus on tuominnut Metro-lehden mukaan Anne Lakey -nimisen keski-ikäisen rehtorin seksuaalirikolliseksi. Lakey on ollut syytteiden mukaan suhteessa sekä 13 että 15 -vuotiaiden teinipoikien kanssa.

Lakey on syytösten mukaan harrastanut poikien kanssa seksiä kotonaan, kun hänen aviomiehensä on ollut poissa kotoa. Syyttäjä Caroline Goodwin kertoi, että Lakey on käyttänyt hyväkseen luottamuksellista suhdettaan oppilaisiin ja sitä, että pojat ovat luonnostaan olleet kiinnostuneita seksistä.