Huomaatko? Tiettyjen näyttelijöiden julisteet aina samanlaisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät voivat saada tiettyjen mieleenpainuvien elokuvaroolien jälkeen leiman, josta heidän on vaikea päästä eroon. Osa näyttelijöistä mielletään vain komedioihin kun taas toiset palkataan jatkuvasti esittämään pahista tai omituista sukulaista.

Demon Ape -niminen YouTube-kanava on huomannut, että useilla näyttelijöillä on aina elokuvajulisteissa ja kansikuvissa joku sama tekijä. Näyttelijät toistavat kerta toisensa jälkeen samaa ilmettä, elettä tai tyyliä, joka johtunee myös siitä, että elokuvaroolit ovat samankaltaisia.

Demon Ape julkaisi videon, johon se kokosi Jack Nicholsonin, Eddie Murphyn, Jean Claude Van Dammen, Jennifer Anistonin, John Travoltan ja Ryan Goslingin elokuvien julisteet väitteensä tueksi. Julisteissa on kieltämättä paljon yhtäläisyyksiä, jota ei aiemmin ole tullut edes huomanneeksi.