Suomesta uutispommi! Peppukuvat noteerattiin ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Helsinkiä yritettiin saada maailmankartalle MTV Push -tapahtumalla, mutta siitä tuli kallis farssi. Nyt lahtelainen Summer Up -festivaali on tehnyt sen missä MTV Push epäonnistui, sillä se on onnistunut nostamaan Helsingin uutisotsikoihin ympäri maailmaa.

Summer Up -tapahtuman pääesiintyjänä nähdään tänä kesänä maailmankuulu poptähti Nicki Minaj. Summer Up masinoi Helsinkiin artistin ympärille poikkeuksellisen näyttävän tempauksen, jossa puolialastomana tähden tuhansia peppukuvia levitettiin ympäri pääkaupunkia.

New York Daily News kertoi miljoonille lukijoilleen kuinka Nicki Minaj’n kuvat tyrmistyttivät paikallisia asukkaita ”Skandinavian pääkaupungissa”. Brittilehti Metro taas ihmetteli miljoonille lukijoilleen, että miksi peppukuvat täyttivät Helsingin keskustan. Jopa arvostettu Time-lehti noteerasi näyttävän suomalaistempauksen ja julkaisi lisäksi tapahtuman oman Twitter-viestin.

Tuhat Nickiä Helsingin aamussa. #mynicki #summerup15 #nickiminaj

Kuva, jonka Summer Up Tapahtumat (@summerupofficial) julkaisi