Näinkin koiraa voi ulkoiluttaa – kohukaunottaren asu hämmästytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa, ja eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä yleisjulkkis Phoebe Price. Kohukaunotar on nykyisin viikoittain paparazzikuvaajien kohteena.

Splash
Splash

Eilen Price kuvattiin ulkoiluttamassa koiraansa melko erikoisessa asussa, joka ei välttämättä ole kaikkein ilmiselvin valinta juuri tuohon käyttötarkoitukseen.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli Vuoden kuumin lutka 2007. Taannoin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.

Splash
Splash
Splash
Splash