Kehonrakentaja temppuili surffilaudalla – tätä et tee perässä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kehonrakentajana ja fitness-guruna tunnettu Frank Medrano on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän esittelee surffaustaitojaan. Huvittavalla videollaan Frank on osoittanut, että surffaaminen on hänelle helppoa kuin heinänteko.

Mies päätti viedä lainelautailemisensa astetta haastavammalle tasolle. Niinpä hän esitti surffatessaan tasapainoa ja voimaa vaativan tempun. Aallon päälle nousutaan mies nosti tyttöystävänsä ilmaan yhdellä kädellä.

Äijämäinen temppu sai varmasti rannalla olleet hieraisemaan silmiään. Medrano surffasi aallokossa tyttöystävä olallaan. Uskomattomalla kehonhallinnalla ja voimalla säväyttänyt mies on saanut tempun näyttämään helpolta. Sitä se ei kuitenkaan ole, joten amatöörien on syytä olla kokeilematta temppua perässä.