Sveitsiläismalli säväytti uima-altaalla – upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on tullut alkuvuoden aikana tutuksi monille, jotka eivät ole aiemmin hänestä kuulleet. Hän on nimittäin onnistunut päätymään usein paparazzikuviin ja lehtien sivuille, eikä vähiten perheenlisäyksensä ansiosta. Parhaillaan hän lomailee Italiassa.

Splash
Splash

Michelle Hunziker kuvattiin eilen viettämässä aurinkolomaa Italian Forte dei Marmissa. Julkkiskaunotar pulikoi hotellinsa uima-altaalla yhdessä Sole Trussardi -tyttärensä kanssa ja molemmat näyttivät nauttivat yhdessäolosta.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash