Mies näki oudon hahmon purossa – seurauksena koskettava pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnossa eläimiä menehtyy runsaasti päädyttyään paikkoihin, joista ne eivät pääse omin avuin tai lajitoverien avulla pois. Tällaiset ikävät tilanteet ovat osa luonnon kiertokulkua, mutta ihmiset voivat joskus vaikuttaa asioiden kulkuun omalla panoksellaan. Niin kävi nyt Ruotsissa.

Vimeo-videopalvelussa on julkaistu video, jossa nähdään miten puroon pudonnut hirvenvasa seisoo avuttomana vedessä, koska se ei mitenkään pääse omin avuin takaisin ylös. Jan-Erik Berglund päätti tehdä asialle jotain, riisui vaatteensa ja asteli – ainakin videon äänimaailman mukaan – huisen kylmään veteen. Siellä mies nosti vasan takaisin rantapenkalle, josta se kykeni jatkamaan matkaansa. Asiasta kertoi Sveaskog.