Pyöräilijä kiroili autokuskille – karma iski välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaiset tieraivon aiheuttamat riidat päätyvät usein konelautaan kiinnitetyn kameran kuvaamiksi ja päätyvät verkkoon muidenkin nähtäväksi. Tämä YouTube-video on selvä esimerkki siitä, että tieraivoa seurannut karman laki on olemassa ja se iskee juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Pyöräilijän kypärään on kiinnitetty kamera, joka on tallentanut tilanteen videolle. Pyöräilijä ajaa autotien sivussa olevaa pyöräkaistaa. Hänen edessään on hieman hitaampi pyöräilijä, jonka mies päättää ohittaa. Ohittaessaan toista pyöräilijää hän joutuu käväisemään autoilijoiden kaistalla hetkellisesti.

Takana tuleva auto reagoi pyöräilijän autotielle siirtymiseen välittömästi ja soittaa auton torvea. Pyöräilijä kääntyy autoilijaan päin ja kiroilee kuuluvaan ääneen käsimerkkien kera. Tuohtumista seuraa kaatuminen, mikä on tainnut pyöräilijää itseään kuitenkin sen verran huvittaa, että hän on itse päätynyt julkaisemaan videon tilanteesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat