Seksiä lentokoneessa paljastumatta muille – tämä niksi toimii

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Kymppikerhoon liittyminen on asia, joka on monien lentomatkustajien toivelistalla. Silti monikaan ei tavoittele toivettaan vaan pidättäytyy seksin harrastamisesta lentokoneessa. Netissä on julkaistu hauska opetusvideo, jossa kerrotaan, kuinka tilanteesta voi selviytyä ilman seuraamuksia.

Videolla esiintyvä pariskunta opasti, että ainut hyväksyttävä keino päästä yhdessä vessaan on kovaääninen riitely. Tyttöystävä esitti saaneensa mustasukkaisuuskohtauksen ja hän alkoi raivota poikaystävälleen muiden matkustajien kuullen. Tilanne sai välittömästi muut matkustajat kiusaantuneiksi.

Kun mies lopulta pyrki vessaan karkuun raivoavaa tyttöystäväänsä, juoksi neitokainen hänen peräänsä. Sitten riidan selvittäminen siirtyi vessan puolelle. Koska muut matkustajat luulivat, että pariskunta oli selvittämässä riitaansa, eivät he halunneet häiritä kaksikkoa.

Myös matkustamohenkilökunta piti parempana vaihtoehtona riidellä vessassa kuin muiden matkustajien vieressä. Nerokkaan keinon ansiosta pariskunta sai harrastaa seksiä vessassa ilman häiriöitä tai seurauksia.

Uusimmat