Eläimiinsekaantuja hiippaili hevostalliin – sai kunnon opetuksen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaisille tuttu seksirikollinen on pidätetty kolmatta kertaa samasta rikoksesta Edinburgissa, Teksasissa. Eläimiin sekaantumisesta tuomittu Cirilo Castillo Jr. oli jälleen kerran löytänyt tiensä hevostalliin ja tällä kertaa eläimen kanssa rakastelu ei ollut sujunut mutkitta.

Hevoset olivat nimittäin pillastuneet epäilyttävästä hiipparista. Metro-lehden mukaan Castillo oli murtanut jalkansa ja hänen kivuliaat huutonsa olivat herättäneet maatilalliset. Poliisi ja ambulanssi saapuivat noutamaan tunkeilijan hevostallista.

Viranomaiset eivät olleet yllättyneitä nähdessään Cirilon, sillä miehellä oli jo kaksi aiempaa tuomiota eläimiinsekaantumisesta. Poliisi haastatteli miestä ja Cirilo kertoi viranomaisille, että hänen vammansa oli tullut siitä, että auto oli tönäissyt häntä tiellä ja hän oli hakenut suojaa hevostallista.

Viranomaiset eivät uskoneet tarinaa vaan olivat sitä mieltä, että vamma oli syntynyt hevosen potkusta. Ahdistelusta suivaantuneet hevoset olivat puolustautuneet tunkeilijaa vastaan. Toivottavasti Cirilo otti tapauksesta opikseen.