Grumpy Cat pääsi Las Vegasiin – ei innostunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuuluisimpiin kissoihin lukeutuva Grumpy Cat, eli Tardar Sauce, on tienannut emännälleen jo yli 80 miljoonaan euroa. Jättituloista huolimatta kissan suupielet ovat pysyneet alhaalla

Splash
Splash

Grumpy Cat on omistajansa avustuksella onnistunut solmimaan rahakkaita sopimuksia mainostajien, lehtitalojen ja tuotantoyhtiöiden kanssa. Kissa on seikkaillut muun muassa mainoksissa, kirjoissa, televisiossa ja elokuvassa. Eilen kissa vieraili Las Vegasissa, jossa monet ihmiset nauttivat elämästään. Tällä kertaa edes neonvalojen meri ja lentoemännät eivät saaneet kissaa innostumaan.

Grumpy Cat on yksi internetin seuratuimmista lemmikeistä, sillä kissan Instagramissa on yli 500.000 seuraajaa ja Twitterissä 255.000 seuraajaa. Kisuli koristaa monia tuotteita, kuten kahvikuppeja, T-paitoja ja elintarvikkeita. Kissan menestys ei ole toistaiseksi hiipunut, joten odotettavaa on, että omistaja käärii lemmikkinsä esiintymisestä vielä suuret summat rahaa. Lemmikkikissansa ansiosta omistajan ei tarvitse enää päivääkään työskennellä tarjoilijana.

Splash
Splash
Splash
Splash