Jose Ahosen erikoinen ongelma – jääkaapista korvamato joka avauksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset nettivideoiden tekijät ovat tehneet viime aikoina kansainvälisen läpimurron ja saaneet videoilleen miljoonia katsojia. Eräs heistä on mentalisti Jose Ahonen, joka tunnetaan myös koirataikurina. Hänen ensimmäinen hittivideonsa sai nopeasti yli 15 miljoonaa katsojaa.

Nyt Ahonen on paljastanut, että hänellä on ongelma uuden jääkaappinsa kanssa. Se nimittäin soittaa jokaisella ovenavauksella pienen melodian. Yleensä tällaisissa melodioissa ei ole ongelmaa, mutta tämä kyseinen sävelkulku tuo mieleen erään rockmaailman klassikkohitin, joka on kuultu aikoinaan myös Bond-elokuvassa. Luonnollisesti kappale jää päähän soimaan jokaisen avauksen jälkeen.

Tunnistatko sinä mistä kappaleesta on kyse? (Vastaus löytyy artikkelin lopusta)

Taannoin Jose Ahonen kertoi Staralle nettihitiksi muodostuneen videonsa syntyhistorian. Hän oli kokeillut tehdä taikatemppuja koiralleen, jolloin vaimo innostui hauskasta tilanteesta.

– Vaimo sai idean, että kuvataan se videolle. Sit meni joku puoli vuotta ja vaimo aina patisti, että tee nyt se video, että siitä tulee vielä hitti. Sit mulla oli viikko, jolloin mulla ei ollut mitään muuta tekemistä, niin me tehtiin sen video, Jose Ahonen kertoi.

– Lupasin, että jos 10.000 katsojaa tulee, niin vien vaimon kylpylään. Aamulla kuudelta vaimo kertoi, että sillä oli 40.000 katsojaa. Illalla oli miljoona katsojaa. Ihmiset lähti jakamaan sitä hurjasti. Nyt sillä on 15 miljoonaa katsojaa.