Raju koulukiusaaminen kuvattiin – video vie nyt kiusaajat oikeuteen

Ohhoh! · Annika Kela

Brittipojan kiusaamisesta on noussut kohu Swindonissa, Englannissa. Koulukiusatun julmasta pahoinpitelystä oli nimittäin kuvattu video ja se oli julkaistu Facebookissa. Kiusaajien rehvastelu asialla kostautui välittömästi.

Videomateriaali toimitettiin nimittäin poliisille ja nuorukaiset pidätettiin. Sittemmin jo poistetulla videolla teinipoikaa käskettiin nuolemaan kiusaajansa kengänpohjaa. Koska nuorukainen kieltäytyi, läimäisi yksi kiusaajista häntä kasvoihin. Sen jälkeen kaksi kiusaajista potkaisi poikaa. Nyt kiusaajat on siis saatu kiinni ja he päätyvät oikeuden eteen.

Metro-lehden mukaan video on ollut tärkeä todiste oikeudessa. Kaikkia osapuolia on kuultu ja tuomari määräsi kahdelle pahoinpitelijälle omat oikeudenkäyntinsä, joissa tuomiot julistetaan. Swindonissa asiaan on suhtauduttu vakavasti ja on odotettavissa, että kiusaajat eivät tule selviämään pahoinpitelystä helpolla.