Slipknot-yhtye kuvattiin salaa ilman naamareitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1995 Yhdysvaltain Iowassa perustettu Slipknot tunnetaan metallin eri tyylilajeja yhdistelevän musiikkinsa lisäksi huomiota herättävästä lavaolemuksestaan. Yhdeksänhenkisen bändin jäsenet käyttävät julkisuudessa kauhuelokuvamaisia naamareita ja yhteneväisiä pukuja.

YouTube
YouTube

Eilen yhtye kuitenkin ikuistettiin Sveitsissä ilman naamareitaan. Paparazzit olivat paikalla, kun yhtyeen jäsenet viettivät aikaansa kaupungilla ja suuntasivat takaisin käytössään olleeseen yksityiskoneeseen.

Uuden levyn myötä yhtye otti viime vuonna käyttöönsä uudet maskit. Niihin päästiin tutustumaan The Devil In -kappaleen musiikkivideolla. Yhtyettä ja sen faneja koetteli vuonna 2010 suru-uutinen, kun alkuperäinen basisti Paul Gray löytyi kuolleena huumeiden yliannostukseen iowalaisessa hotellihuoneessa. Vuonna 2013 rumpali Joey Jordison puolestaan jätti yhtyeen. Uuden levyn myötä yhtyeessä nähdään uusi basisti ja rumpali, mutta heidän nimiään ei ole toistaiseksi paljastettu.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash