Beyonce uikkareissa Instagramissa – nyt oli rohkea poseeraus!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce sai taannoin aikaan nettiraivon jaettuaan kuvan musiikkivideollaan nähtävästä kohtauksesta. Laulaja näytti kaatavan kohtauksessa poreammeeseen Armand de Brignacin shampanjaa. Shampanjan hinnaksi arvioidaan noin 20.000 dollaria.

Kuva, jonka Beyoncé (@beyonce) julkaisi

Nyt poptähti on noussut otsikoihin perinteisemmissä merkeissä. Beyonce jakoi Instagramissa kaksi tuoretta otosta, joissa hän nauttii auringosta nurmikolla paljastavassa uimapuvussa.

Beyonce oli taannoin myös raskaushuhujen keskiössä. Tähti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka uskottiin vihjaavan Beyoncen odottavan mahdollisesti toista lastaan. Toistaiseksi väitteet mahdollisesta perheenlisäyksestä ovat kuitenkin jääneet huhujen tasolle.

Kuva, jonka Beyoncé (@beyonce) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat