Lemmikkikauppa vaihtoi koirat salaa löytökoiriin – odottamaton tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkimaailman yksi suurimmista ongelmista ovat ihmiset, jotka ottavat lemmikin ilman kunnollista harkinta ja hylkäävät ne pian tylysti. Esimerkiksi löytökoirat eivät perinteisesti kelpaa kovin monille koiraa hankkiville, joten nyt Brasiliassa on keksitty asiaan upea ratkaisu.

Paikallinen lemmikkikauppa vaihtoi nimittäin Priceless Pets -kampanjan ajaksi myynnissä olevat koirat ja kissat löytökoiriin, joita ihmiset saapuivat sitten innoissaan ostamaan. Monien tyrmistys olikin suuri, kun he kuulivat saavansa lemmikin ilmaiseksi.

Pelkästään Brasiliassa on noin 30 miljoonaa löytökoiraa ja -kissaa, joten ongelma on valtava. Priceless Pets -kampanjan tarkoitusena on saada ihmiset katsomaan josko perheeseen löytyisi uusi perheenjäsen lemmikkikauppojen sijaan löytöeläintalosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat