Nainen kuin kumia – uskomaton limbomestari kulkee auton alta

Fitness Viihdeuutiset · Annika Kela

Shemika Charles on vuosien ajan hämmästyttänyt ihmisiä uskomattomalla kehonhallinnallaan. Neitokainen muun muassa kykenee limboamaan auton alta. Teoillaan Charles on osoittanut olevansa limboamisen ylivoimainen mestari.

22-vuotias kaunotar noteerattiin Guinness World Records -maailmanennätyskirjassa vuonna 2010. Tänä vuonna Shemika Charles rikkoi jälleen ennätyksen. Barcroft TV-kanava haastatteli viihdetaiteilijaa ja neitokaisen tempuista julkaistiin näyttävä Youtube-video.

Trinidadista kotoisin oleva kaunotar on perinyt joustavat lihakset ja taitavan kehonhallintansa äidiltään, joka oli myös aikanaan menestyksekäs limboaja ja tanssija. Joka vuosi Shemika on kehittynyt paremmaksi eksoottisessa lajissaan ja voidaan olla varmoja, että limboamisen ennätykset paukkuvat jälleen ensi vuonna.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.