Autokaupan asiakas oli romuttaa Ferrarin – raju turma senttien päässä

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Italian Maranellossa sattui hurja läheltä piti -tilanne, kun Ferrarilla kaahaillut kuski oli kolaroida vastaantulevien kanssa. Auton ratissa istui paikallisen autokaupan asiakas Eduardo Freitas, joka oli koeajamassa Ferrari F430 -luksusautoa.

Freitasin ystävä oli onnistunut kuvaamaan hurjan tilanteen videolle. Eduardon julkaisema video osoittaa, että miehen suorittama koeajo lähti käsistä. Freitas kaahaili holtittomasti tiellä ja sitten mutkan takaa ilmestyi toinen auto. Eduardo teki hätäisen väistöliikkeen vastaantulevien kaistalle ja oli vähällä törmätä henkilöautoon.

Kuin ihmeen kaupalla Eduardo onnistui pitämään luksusauton tiellä vahingoittumattomana. Etupenkillä istunut autokauppias oli varmasti saada sydänkohtauksen tapauksen johdosta. Video ei paljasta tehtiinkö Ferrarista kaupat tapahtuneen jälkeen, mutta vaikuttaisi siltä, että Eduardolle Ferrari oli vaarallisen vauhdikas menopeli.