Kova tarve vaihtovaatteille? Nainen varasti 131 paria alushousuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa asuva nainen pidätettiin taannoin yli sadan alusvaateparin varastamisesta paikallisesta tavaratalosta. 22-vuotias Julia Marie Jones jäi kiinni myymälävarkaudesta Jasperin kaupungissa sijaitsevassa Walmartissa sunnuntaina 14. kesäkuuta.

Nainen yritti varastaa yhteensä 131 paria alushousuja, joiden arvo oli yhteensä 750 dollaria, eli noin 659 euroa. Atlanta Journal-Constituotion -lehden mukaan Julia yritti piilottaa alushousuja käsilaukkuihinsa ja kauppakasseihin. Alushousuvaras toimitettiin Cobb Countyn piirikunnan vankilaan, josta hänet päästettiin vapaaksi 5.000 dollarin takuita vastaan.

Nainen avautui myöhemmin Facebookissa asiasta, pyytäen ihmisiä lopettamaan häntä koskevan uutisen levittämisen. Julian mukaan ihmiset ymmärtäisivät hänen rikoksensa, mikäli tietäisivät teon syyn. Nainen ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, mikä 131 alushousun varastamisen motivaationa oli.