Himos Festivaleilla jäätävän kova vauhti päällä – kuvakooste torstailta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa juhannusta on saatu toistaiseksi viettää melko koleissa tunnelmissa, mutta varsinkin festareilla kylmyys ja sade eivät juuri menoa haittaa. Malliesimerkki on Himos Festival, jossa keskikesän juhla käynnistettiin torstaina jäätävän vauhdikkaasti. Kirjaimellisesti.

Illan pääesiintyjänä nähtiin ruotsalainen dancejyrä E-Type, jonka energiaa pursunneen keikan aikana jokainen katsoja pysyi varmasti lämpimänä, kun yleisömeri tanssi villisti päälavan edessä. Tapansa mukaan E-Type aiheutti turvamiehille harmaita hiuksia ottamalla yleisön haltuun poikkeuksellisen aktiivisesti. Dancetähden pyrotekniikka haki sekin vertaistaan Suomen kesästä.

Illan toinen energiapommi oli kotimainen poptähti Antti Tuisku, jonka show jäi takuulla jokaisen paikalla olleen mieliin. Valtava festariteltta oli Tuiskun keikan aikana viimeistä paikkaa myöden täynnä, ja juhannusyön viileys ja vesisade pysyivät teltan seinien ulkopuolella.

Oman energiansa juhannuksen aloitukseen toi Teflon Brothers, joka sytytti kansan kesähittikimaralla. Yhtyeen repetuaarista löytyy jo hittejä vaikka muille jakaa, ja niiden myötä festarimenestys on taattu. Yhtye pyysi muutamia neitokaisia lavalle esiintymään kanssaan.

Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015 E-Type, Kuva Santeri Saarinen, Stara