Mitkä matkatavarat! Näyttelijäkaunottarella koko omaisuus mukanaan?

Matkailu · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka huippunäyttelijä Michelle Pfeiffer oli aikoinaan kuulunut kulttiin, jossa piti elää pelkällä valoravinnolla ilman vettä tai ruokaa. Näyttelijä kertoi olleensa taloudellisesti tiukilla kultin keräämien maksujen takia. Sittemmin hän paljasti viihtyvänsä kotona alastomana.

Splash
Splash

Mikäli väite alastomuudesta pitää paikkansa, ei hän tarvitse yksin ollessaan juurikaan vaatteita. Tuoreiden paparazzikuvien perusteella hän taitaa vaihtaa muuten vaatteitaan todella usein, sillä hänellä on parhaillaan mukanaan Roomassa valtava määrä matkatavaroita.

Näyttelijätär Michelle Pfeiffer nousi julkisuuteen 80-luvulla. Tähti on paljastanut, että nuorempana hän viisveisasi terveyssuosituksista ja ruokaympyröistä. Veteraaninäyttelijä kertoi taannoin eläneensä lähinnä tupakan ja Coca-Colan voimalla. Nykyään Pfeiffer on vegaani ja terveellisten elämäntapojen kannattaja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista Scarface – arpinaama, Batman – paluu ja Hairspray.

Splash
Splash
Splash
Splash