Sara Siepin muodonmuutos – näin vartalo hoikistui kevään aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi on menestynyt vuosittain hyvin äänestyksissä, joissa on haettu maan kauneimpia naisia ja unelmakumppaneita. Niin tänäkin vuonna. Kuluneena keväänä Sara päätti hankkia entistäkin upeamman kesävartalon, ja onnistui siinä upeasti. Tuloksen hän julkaisi verkossa.

– Mietin pitkään julkaisenko tätä vai en, mutta oon niin hemmetin ylpeä itestäni, niin miksi en! Tässä on mun tän kevään #transformation. Muutos ei ole iso, mutta mulle itselleni se on, ja tästä on suunta vain eteenpäin! Välillä tuntui, että olin enemmän lentokoneessa kuin treeneissä. Lisää juttua mun blogissa linkki biossa! #BlogUpdated #juicyhellfitness Suuri kiitos @juccihellstrom & @voimalaitos

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Sara on julkaissut itsestään runsaasti näyttävää kuvamateriaalia varsinkin Instagramissa. Taannoin hän uskaltautui julkaisemaan itsestään myös valokuvan ilman meikkejä. Viime vuonna Sieppi valittiin pettäjämiesten unelmien kumppaniksi.