Isä yritti välttää elastusmaksut – toimitti toisen miehen DNA-näytteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Thomas Kenny on kahden lapsen isä ja asuu perheensä kanssa Shirleyssa. Hän oli suhteessa toiseen naiseen, jonka hän saattoi raskaaksi. Nainen päätti pitää lapsen, mikä tarkoitti sitä, että Kenny paljastuisi ja olisi velvollinen maksamaan elatusmaksua lapsesta.

Kenny hätääntyi ja keksi suunnitelman, jonka avulla hän pääsisi elatusmaksuvelvollisuudestaan eroon. Mies suostutteli hänen kanssaan lähes samalta näyttävän työkaverin menemään isyystesteihin hänen puolestaan. Kenny ei arvannutkaan, että myös hänen nykyiset lapsensa haluttaisiin testata, minkä vuoksi hän jäi kiinni petoksestaan.

Kenny tuomittiin maksamaan sakkoja, mutta hän onnistui välttämään vankeusrangaistuksen siitä syystä, että on ollut hyvä isä kahdelle pienelle pojalleen. Uuden lapsen äiti ei halua olla Kennyn kanssa Metro-lehden mukaan enää missään tekemisissä eikä hänestä jäänyt naiselle varmastikaan kovin lämpimiä muistoja.