Lady Gaga gaalassa alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silmiinpistävästä tyylistään tunnettu Lady Gaga on kiertänyt kevään aikana maailman keikkalavoja yhdessä laulajalegenda Tony Bennettin kanssa Cheek to Cheek -kiertueella. Parhaillaan uutta musiikkia työstävä Lady Gaga osallistui eilen gaalailtaan Yhdysvalloissa.

Splash
Splash

Lady Gaga saapui New Yorkin Marriott Marquis -hotellissa järjestettyyn Songwriters Hall Of Fame Annual Induction And Awards Gala -tapahtumaan yllättäen todella vähäpukeisena, sillä laulajatar asteli punaiselle matolle käytännössä alusvaatteisillaan.

Aiemmin tällä viikolla Lady Gaga julkaisi bikinikuviaan rantalomaltaan Bahaman Atlantis-hotellissa. Lady Gagan viimeisin albumi, Artpop, julkaistiin vuonna 2013. Tähti on viime aikoina ehtinyt myös näyttelemään elokuvissa ja sarjoissa. Hän esiintyi Machete Kills ja Sin City: A Dame to Kill For -elokuvissa, ja tänä vuonna hänet tullaan näkemään American Horror Story -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash