Lentäjien Juhannus käyntiin lennokkaasti – kävijätavoite ylittyy tänään

Festarit · Stara.fi

Perinteisen Lentäjien Juhannuksen 10.000 ihmisen kävijätavoite ylittyy tänään, kun avauspäivä täytti odotukset. Edes alkupäivän pilvisyys ja sadekuurot eivät haitanneet yleisöä saapumasta kauan odotettuun festivaaliin Kauhavan Lentosotakoulun alueelle.

Lentäjien Juhannus palasi rytinällä. Lentäjien Juhannuksen yleisö koostui erityisesti alkuillasta lapsiperheistä. Loppuillasta alueella viihtyivät pääosin nuoriso ja varttuneempi väki. Tapahtuman tunnelma oli hyvin myönteinen, ja kävijät olivat onnessaan Lentäjien Juhannuksen paluusta Kauhavalle.

Tapahtuman lento-ohjelmakin oli onnistunut, vaikka päivän ohjelmakattausta jouduttiinkin muuttamaan alkuiltapäivän runsaiden pilvien takia. Parin sadekuuron jälkeen alkuillasta pilvet hälvenivät kotimaisten kärkinimien vallatessa päälavan. Tapahtuman esiintyjiä lentokoneiden ja taitolentäjien lisäksi ovat Basic Element, Robin, Juha Tapio, Elonkerjuu, Kolmas Nainen, Movetron ja Günther.

− Olemme todella tyytyväisiä, tai enemmänkin tästä yleisömäärästä ensimmäisen päivän osalta. Paremmin ei olisi voinut mennä. Nyt tuli yleisöltä selkeä näyttö, että oli oikea ratkaisu tuoda Lentäjien Juhannus takaisin. Usko on kova, että tämä päivä jatkuu samankaltaisena. Tänään rikotaan kävijätavoite varmasti, hehkuttaa itsevarmana tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.