Miley Cyrus kerrankin iltapuvussa – kuin Madonnan kaksoisolento!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus avautui äskettäin kokemuksestaan kaapista tulemiseen. Biseksuaaliksi tunnustautunut laulajatar kertoi, että uskovaisille vanhemmille asian kertominen oli vaikeaa ja häntä pelotti. Perjantaina Miley juhli poikkeuksellisen tyylikkäänä New Yorkissa.

Splash
Splash

Tavallisesti shokeeraavissa asuissa puolialastomana julkkisjuhlissa nähtävä laulajatar oli kerrankin pukeutunut iltapukuun, eli oli poikkeuksellisen tyylikkäänä. Tällä kertaa Miley muistutti myös hämmentävän paljon huomattavasti vanhempaa kollegaansa, Madonnaa, tämän kulta-aikoina.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat