Parkkipirkko hämmästytti ohikulkijat – nosti auton keulan ilmaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pysäköinninvalvoja, eli parkkipirkko, on varmasti yksi vihatuimmista ammateista joka puolella maailmaa. Yhteenotot kuskien kanssa ovat heille arkipäivää, sillä usein sakkojen aiheellisuudesta voidaan olla montaa mieltä.

DidThatJustHappen-niminen YouTube-kanava on lisännyt hauskan videon, jossa Jenni-nimiselle parkkipirkolle on annettu supernaisen voimat. Videolla nainen riitelee äänekkäästi taksikuskin kanssa, koska kuski ei suostu siirtämään autoaan.

Parkkipirkko päättää näyttää taksikuskille, miten autoa siirretään, ja nostaa sen keulasta ilmaan. Kaikki ympärillä olevat ihmettelevät tilannetta ja naisen vahvuutta. Ohikulkijat eivät tiedä, että auton takakontti on lastattu tuhansien kilojen painoilla, joista saattaa olla keulan nostamisessa hieman apua.