Lesbosensaatio esitteli tyttöystävänsä – kaunotar sekoittaa miesten ja naisten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

29-vuotias Ruby Rose on australialainen malli, dj, näyttelijä, artisti ja juontaja, joka on tällä hetkellä yksi maailman kohutuimmista kaunottarista. Hän nousi kirjaimellisesti yhdessä yössä seksisymboliksi Orange Is the New Black -televisiosarjan kolmannelta tuotantokaudelta.

Splash
Splash

Maybelline New Yorkin mallina toimiva näyttelijätär seurustelee naisen kanssa, ja eilen hän esitteli tyttöystävänsä Phoebe Dahlin Los Angelesissa.

Ruby Rose nousi ilmiöksi saatuaan roolin vankilasarjassa Stella Carlin -hahmona. Rosen naiselliset kasvonpiirteet, sähäkän lyhyt hiusmalli, androgyyni pukeutumistyyli ja tatuoinnit ovat näyttäneet saaneen ihmisten päät pyörälle ja osoittautuneet melko vastustamattomaksi yhdistelmäksi. Naisen Instagram-tilin seuraajat nousivat sarjassa esiintymisen jälkeen kohisten, eikä ihme, sillä Rosen julkaisemat kuvat ovatkin monelle melkoista silmäkarkkia.