Ruma Pokemon-tatuointi korjattiin – upea tulos kekseliäällä tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla on nuoressa iässä otettuja kehnoja tatuointeja, jotka ovat alkaneet harmittamaan vuosia myöhemmin. Sen sijaan että rumat tatuoinnit poistattaisi kivuliaan ja kalliin laseroperaation keinoin, voi niitä yrittää myös muokata uusiksi kekseliäillä tavoilla.

View post on imgur.com

Osaavien tatuointitaitelijoiden avustuksella voidaan keksiä uusia tapoja tehdä rumista tatuoinneista tyylikkäämpiä. Reddit-sivustolla jaetussa kuvassa nähdään Pokemon-hahmo Pikachua esittävä tatuointi, jota ei voi hyvällä omallatunnolla kutsua järin hienoksi.

Niteowl Tattoo -studiossa työskentelevä tatuointitaiteilija Lindsay Baker kuitenkin muokkasi kuvan täysin uuteen uskoon. Uudessa versiossa vanha tatuointi onkin vain maalaus, jonka huomattavasti yksityiskohtaisempi ja taitavammin tehty Pikachu on maalannut.