Karmaiseva näky puistossa – seurue grillasi marsuja

Ohhoh! · Annika Kela

Viranomaiset olivat saaneet kutsun Brooklynin Prospect-puistoon, jossa joukko ecuadorilaisia vietti grillijuhlia. Sivullinen oli ilmoittanut poliiseille, että puistossa kidutettiin ja grillattiin marsuja seurueen toimesta.

Vierestä seuranneet sivulliset olivat kauhulla todistaneet, kuinka ecuadorilaiset olivat surmanneet marsuja ja tehneet niistä sitten ruokaa. Jyrsijöitä oli muun muassa grillattu puiston yhteiskäyttöisessä grillissä.

New York Daily News -lehden mukaan poliisi oli voimaton, sillä eteläamerikkalaiset eivät olleet syyllistyneet mihinkään laittomaan. Heidän kulttuurissaan marsuja pidetään ruokana.

Poliisien mukaan seurue ei ollut syyllistynyt kiduttamiseen, eikä heidän grillijuhlansa poikennut muista grillibileistä, ellei marsuilla herkuttelemista lasketa. Poliisit joutuivat rauhoittelemaan paikalle eksyneitä sivullisia, sillä monet länsimaalaisista näkivät grillissä jyrsijöiden sijaan lemmikkejä.