40-vuotias Leonardo DiCaprio pokasi 24-vuotiaan supermallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on iskenyt silmänsä nuoreen huippumalliin Kelly Rohrbachiin. Miestä lähes puolet nuorempi kaunotar on malli aivan kuten DiCaprion ex-tyttöystävät Tony Garn, Bar Rafaeli, Erin Heatherton ja Gisele Bundchen.

Daily Mail -lehden mukaan Leonardo on käynyt jo muutamilla treffeillä Kellyn kanssa. Silminnäkijöiden mukaan pariskunta osallistui yhdessä CFDA Awards -gaalan jatkoille New Yorkissa ja parin julkinen hempeily viesti romanssista.

Huhujen mukaan DiCaprio ja Rohrback viettivät myös villin viikonlopun yhdessä Hamptonissa. Vaikuttaisi siltä, että 40-vuotias näyttelijä on löytänyt unelmiensa tyttöystävän. Naisen Instagram-kuvia katsomalla voi hyvin ymmärtää, miksi mies on ihastunut Kellyyn. 24-vuotias kaunotar vastaa kaikinpuolin Leonardon naistyyppiä.

@si_swimsuit

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

little something from today @derekkettela

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi