40-vuotias Leonardo DiCaprio pokasi 24-vuotiaan supermallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on iskenyt silmänsä nuoreen huippumalliin Kelly Rohrbachiin. Miestä lähes puolet nuorempi kaunotar on malli aivan kuten DiCaprion ex-tyttöystävät Tony Garn, Bar Rafaeli, Erin Heatherton ja Gisele Bundchen.

Daily Mail -lehden mukaan Leonardo on käynyt jo muutamilla treffeillä Kellyn kanssa. Silminnäkijöiden mukaan pariskunta osallistui yhdessä CFDA Awards -gaalan jatkoille New Yorkissa ja parin julkinen hempeily viesti romanssista.

Huhujen mukaan DiCaprio ja Rohrback viettivät myös villin viikonlopun yhdessä Hamptonissa. Vaikuttaisi siltä, että 40-vuotias näyttelijä on löytänyt unelmiensa tyttöystävän. Naisen Instagram-kuvia katsomalla voi hyvin ymmärtää, miksi mies on ihastunut Kellyyn. 24-vuotias kaunotar vastaa kaikinpuolin Leonardon naistyyppiä.

@si_swimsuit

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

little something from today @derekkettela

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat