17-vuotias Kardashian tuhosi kasvonsa – kaukana luonnonkauniista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien realityperheen 17-vuotias kuopus Kylie Jenner nousi taannoin otsikoihin, kun hänen turbohuulensa muodostuivat teinityttöjen trendiksi. Monet tytöt joutuivat ongelmiin työnnettyään huulensa imurin suulakkeeseen saadakseen itselleen muhkeammat huulet.

Kylie Jenner vuonna 2012.
Kylie Jenner vuonna 2012.
Splash
Splash
Splash
Splash

Kylie Jenner itse sanoutui irti aikaansaamastaan trendistä ja kielsi teinityttöjä matkimasta häntä. Neitokainen itse nimittäin ei hankkinut turbohuuliaan imurilla, vaan toisenlaisilla operaatioilla. Tuoreimmat kuvat paljastavat, että kauneusleikkaukset ovat saaneet sittemmin jatkoa, eikä teini-ikäisen kasvoissa ole enää juuri mitään alkuperäistä. Samalla aikaisemmin nähty luonnonkauneus on kadonnut.

Kasvojen pilaaminen ei ole ainoa asia, jossa Kylie on edellä aikaansa. Hänet ikuistettiin nimittäin toissailtana juhlimassa Miamin South Beachin Sugar Factoryn avajaisia, vaikka hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa yökerhoihin vielä neljään vuoteen. Kaiken lisäksi hänellä oli yllään niin paljastava asu, että valtaosa teinitytöistä ei saisi äidiltään lupaa pukeutua sellaiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash