Pilailija iski uimarannalle – sikaili koirapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä auringon paahtaessa ihmiset viihtyvät ulkona. Hiekkarannalla makoilu on rentouttavaa maittavien eväiden ja hyvän luettavan kera. Eräs koirakaveri päätti kuitenkin mennä pilaamaan nautiskelijoiden päivän eläimellisellä jekullaan.

Facebookissa leviää huimaa vauhtia video, jossa rannalla juoksee koirapukuun pukeutunut ihminen. Koira käyttäytyy rannalla niin kuin oikea koirakin saattaisi käyttäytyä ja tekee rannalla nautiskelevien ihmisten rentoutumisesta mahdollisimman hankalaa.

Koira käy kaivamassa ison kasan rantahiekkaa rannalla makoilevan naisen päälle. Koira saa söpöllä kerjäämisellään miestä heittämään itselleen frisbeen, jonka kanssa koira tietenkin juoksee karkuun. Hän käy nylkyttämässä yhtä naista ja virtsaamassa toisen päälle. Tämä karvakuono ei varmasti saanut hellyttäviä katseita osakseen.

Leto sa nám naplno rozbehlo, tak pozor na zvieratá na pláži :) :) :)

Posted by 24hodin on Friday, June 12, 2015