Pippa Middleton pyöräilyasussa – miesten katseet harhailivat heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin seurapiirikaunotar julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on viettänyt poissa parrasvaloista.

Splash
Splash

Eilen Pippa osallistui kuitenkin British Heart Foundationin perinteiselle pyöräretkelle Lontoosta Brightoniin. 85 kilometrin matka sujui hyvin, joskin miesten katseet harhailivat julkkiskaunottaren saapuessa paikalle. Pippalla oli välillä aikaa myös poseerata yhteiskuvissa faniensa kanssa.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti takapuolestaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash