Benedict Cumberbatch onnensa kukkuloilla – leffatähdestä tuli isä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosikkinäyttelijä Benedict Cumberbatch yllätti viikonloppuna faninsa ilouutisilla, sillä miehestä oli tullut isä potralle poikavauvalle. Elokuvatähden vaimo Sophie Hunter synnytti lauantaina pariskunnan esikoisen ja pari ilmoitti kaiken sujuneen hyvin.

Pariskunnan vuosi on alkanut vauhdikkaasti, sillä Sophie ja Benedict menivät naimisiin helmikuussa ja pian sen jälkeen pari ilmoitti odottavansa esikoistaan. Lähipiirin mukaan Benedict on ollut onnensa kukkuloilla viime kuukaudet ja nyt perheen onni on huipentunut uuden perheenjäsenen tuloon.

People -lehden mukaan pari ei ole valmis esittelemään lastaan medialle lähitulevaisuudessa ja he ovatkin toivoneet yksityisyyttä koskien iloista perhetapahtumaansa. Lapsen nimen arvuuttelu on alkanut käydä kuumana fanien keskuudessa. Monet arvelevat nimen olevan vähintään yhtä mahtipontinen kuin Benedict-isän.