Odottamaton yllätys lentomatkalla – Broadway-musikaali lennolla

Matkailu · Annukka Heikkilä

Paljon matkustaville ihmisille lentokoneessa istuminen voi olla puuduttavaa. Samat elokuvat pyörivät näytöllä ja aika voi kulua hitaasti. Varsinkin pitkillä lennoilla istuessa matkustusaika voi tuntua ikuisuudelta, minkä vuoksi onkin mukavaa jos mukana on viihdyttävää matkaseuraa.

Virgin Atlantic -lentoyhtiön lennolla koettiin todellinen yllätys, kun matkustajina oli joukko Broadway-näyttelijöitä. Motown the Musical -nimisessä musikaalissa näyttelevät henkilöt olivat lentokoneessa isolla porukalla ja alkoivat kanssamatkustajien iloksi esiintymään.

Näyttelijäkokoonpano intoutui improvisoituun esitykseen lennolla kohti Detroitia. Improvisoiduksi esitykseksi näyttelijöiden systemaattinen mukaanlähteminen vaikuttaa kuitenkin hieman harkitulta. Lentoyhtiö on itse julkaissut videon, minkä vuoksi se nostaakin epäilyksiä markkinointitempusta. Muut lennolla matkustaneet saivat kuitenkin hienon esityksen ja näyttivät olevan mielissään oli esitys sitten ennaltasovittu tai ei.