Vaimo otti eron: Mies leikkasi kaiken kahteen osaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioerot ovat usein riitaisia, sillä esimerkiksi omaisuuden jakaminen osapuolten välillä voi olla todella haastavaa. Jos avioparilla ei ole avioehtoa, joutuvat he yleensä jakamaan omaisuutensa tasan. Nyt eräs aviomies päätti toteuttaa jakamisen poikkeuksellisen kirjaimellisesti.

PÄIVITYS: Juttu on sittemmin paljastunut huijaukseksi, sillä kyseessä oli vain yrityksen mainostemppu. Lue lisää tästä.

eBay
eBay

Saksalainen mies jakoi pariskunnan omaisuuden kahtia leikkaamalla kaiken keskeltä kahteen osaan. Hän leikkasi työkaluilla kahtia niin matkapuhelimet ja television kuin myös auton ja polkupyöränkin. Mies meni lopulta niin pitkälle, että hän leikkasi tyylipuhtaasti kahteen osaan jopa keittiön tuolit ja pehmonallen.

Tapaus tuli julki, kun mies pani oman osuutensa puolikkaista myyntiin eBay-nettihuutokauppaan. Tempaus on tehty niin tyylikkäästi, että jotkut ovat ryhtyneet epäilemään sitä jonkun taiteilijan performanssiksi. Siitä ei ole kuitenkaan vielä varmuutta.

eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay