Aviomies leikkasi omaisuuden puoliksi? Tempaus paljastui huijaukseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa verkkomedioissa ja sosiaalisessa mediassa levisi eilen kulovalkean tavoin ja kuvien kera uutinen tapauksesta, jossa jätetty aviomies leikkasi koko omaisuutensa kahtia tuote tuotteelta. Nyt on paljastunut, että kyseessä oli – kuten jo eilen epäiltiin – huijauksesta.

eBay
eBay

Tempauksessa eBay-nettihuutokaupassa oli myynnissä suuri määrä ”avioeron jälkeen” kahtia sahattuja tuotteita, kuten auto, televisio, kannettava tietokone, sänky ja sohva. Tuotteet oli kyllä ihan oikeasti sahattu kahtia, kuten videollakin nähtiin, mutta kyse ei kuitenkaan ollut avioerosta.

Sen sijaan kyseessä oli saksalaisen asianajotoimiston mainostempaus, jolla pyrittiin saamaan ihmiset kiinnittämään huomio ammattilaisen tarpeellisuuteen avioeron sattuessa. Huijauksesta kertoi saksalainen Sued Deutsche -lehti.

eBay
eBay
eBay
eBay