The Rock järjesti yllätyksen – taapero luuli vetävänsä lentokonetta itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock, eli Dwayne Johnson, on yksi Hollywoodin voimakkaimpia miesnäyttelijöitä. Miehellä näyttäisi olevan myös sydän kohdallaan, ja hänet on nähtykin moneen otteeseen yllättävän faninsa. Johnson on aina haastatteluissa rento ja hyvällä mielellä, jota hän rakastaa jakaa myös muille.

The Rock on julkaissut Instagram-tilillään hellyttävän videon siitä, kun pieni kaksivuotias Kai-niminen tyttö oli vieraillut Central Intelligence -elokuvan kuvauslavasteissa. Vaikka näyttelijä olisi ollut miten kiireinen, hänellä oli kuitenkin aikaa leikkiä hieman pikkutytön kanssa.

Videolla Johnson vetää Kain kanssa lentokonetta köyden avulla, mutta antaa tytön kuvitella, että tyttö tekee kaiken työn. Tyttö vetää köyttä keskittyneesti vakava ilme kasvoillaan ja Johnson kehuu häntä samalla todella vahvaksi.