Kaappi näytti aivan tavalliselta – kunnes siihen koskettiin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Käsityön arvostus tuntuu nykyisin olevan selvästi aikaisempaa huonommassa tilanteessa, kun valtaosa kotitalouksista esimerkiksi hankkii huonekalunsa massavalmistajilta ja -ketjuilta. Nyt verkossa esitellään kuitenkin mitä kaikkea ammattilainen voi saada aikaan.

Wave from Sebastian Errazuriz Studio on Vimeo.

Sebastian Errazuriz on erikoistunut poikkeuksellisen taidokkaisiin ja suorastaan nerokkaisiin kaappeihin, jotka ovat todellisuudessa jotain aivan muuta kuin mitä ensivaikutelma antaa ymmärtää. Errazurizin kantavana ajatuksena on puiden seuraaminen toinen toistaan, jolloin kaapin osia vetämällä syntyy lopulta suoranaisia taideteoksia. Hänen tuotteitaan ovat muun muassa Explosion, Wave ja Samurai.