Mies pelasti koiria palavasta talosta – sankariteko tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyajan kevyet ja kompaktit kamerat ovat omiaan esimerkiksi näyttävien urheilusuoritusten kuvaamiseen. Helposti mukana kulkevat kamerat tallentavat toisinaan myös täysin suunnittelemattomia, vaarallisia tilanteita.

Youtube-käyttäjä Spencer Butler oli liikkeellä ystävänsä kanssa, kun hän törmäsi tuhoisan näköiseen asuntopaloon South Dakotan Rapid Cityssä. Miehet päättivät muiden sivustakatsojien kanssa pitää huolen, ettei kukaan ollut jäänyt palaviin asuntoihin. Spencer kuvasi tilannetta mukanaan olleella GoPro-kameralla.

Spencer onnistui sankarillisilla toimillaan pelastamaan asunnoista kolme koiraa, jotka olisivat muuten todennäköisesti kokeneet kohtalonsa tulipalossa. Palo ei vaatinut ihmisuhreja, mutta yksi ihminen toimitettiin sairaalaan hänen hengitettyään savua. Spencerin ja muiden paikalle osuneiden pelastusurakkaa päästään nyt seuraamaan Youtubessa jaetulla videolla.