Pikkutyttö ei halunnut kuulla synttärilaulua – ja teki sen selväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Shawn Welch julkaisi hellyttävän videon kolmevuotiaasta Neva-nimisestä tytöstä, jonka syntymäpäivä oli mennä pilalle kakun viivästymisen vuoksi. Neva oli kuitenkin neuvokas tyttö ja keksi ovelan keinon antaa äidille hieman lisää aikaa kakun koristeluun.

Videolla Nevan setä Kyle on aloittamassa syntymäpäivälaulun laulamista. Neva kuitenkin tietää, että aina laulun loputtua hänen tulisi puhaltaa kakusta kynttilät. Kakun kuorrutus ei ollut vielä valmis, joten Neva päätti antaa äidilleen lisäaikaa huutamalla sedälleen, että hän ei saa laulaa.

Setä yrittää kuitenkin aloittaa laulun aina uudelleen, jolloin tyttö kimpaantuu ja huutaa setää lopettamaan. Lopulta kakku kuitenkin saapuu eikä Nevalla ole enää mitään ongelmaa laulavan setänsä kanssa.